Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bel ons of stuur even een berichtje.

Voor de maanden juli en augustus wel en verder als je op een bepaalde plaats wil staan.

Jazeker, er is gratis wifi rondom de bar.

Er is een buurtsuper op 6 km in Port d’Agres, een Intermarche op 8 km in Flagnac en een Geant Casino en een Aldi op 15 km in Decazeville.

Er is geen bakker in het dorp, maar er is brood op bestelling verkrijgbaar op de camping in de maanden juni tot en met september op dinsdag tot en met zondag. Op maandag is er geen brood, want dan is de bakker gesloten.

Je kunt elke avond eten op de camping tussen 19.00 en 21.00 uur. Donderdagavond Pizza en de rest van de week á la carte. Ook bestaat de mogelijkheid om patat en snacks af te halen tussen 18.00 en 19.00 uur.

Je kunt niet echt zwemmen in de rivier, maar wel afdrijven met een band of luchtbed, pootje baden en dammen bouwen.

Je kunt “vlak” fietsen langs de rivier, maar zodra je verder wil moet je wel klimmen. We hebben diverse fietsroutes beschikbaar.

Er is 1 wandeling vanaf de camping en verder nog heel veel andere wandelingen in de directe omgeving. Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar.

Ja, maar hiervoor heb je officieel wel een vergunning nodig, deze is verkrijgbaar bij de buurtsuper in Port d’Agres. Je kunt vissen op forel, barbeel en in de diepere stukken op snoek en karper.

In het hoogseizoen maximaal 3 per plaats, mits goed opgevoed. In het voor- en naseizoen in overleg.

TOP
Honden zijn bij ons ook welkom in de huuraccommodaties en mogen ook in het restaurant. Uitlaten kan direct bij de camping. Voor je trouwe viervoeter verkopen we KVV diepvriesvoer van de firma Lotgering in pakjes van 500 gram.