Seizoenswerk 2020

Combineer je vakantie op camping La Plaine

Gezocht - 1

Voor de zomer van 2020 zoeken we enkele energieke jongeren die het leuk vinden om kinderen op de camping van maandag t/m vrijdag enkele uurtjes per dag te vermaken. Je organiseert spelletjes, een speurtocht, een tafeltennis/volleybal toernooi en/of andere activiteiten. Helpt daar waar nodig met het schoonhouden van het sanitair en springt bij in de bediening op het terras of in de keuken. Het is de bedoeling dat de Kidsclub zelfstandig wordt gerund, eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Als tegenprestatie bieden wij je zakgeld, kost en inwoning, en gebruik van de auto. Je verblijft in een De Waard tent. Er is genoeg tijd om zelf te ontspannen en van je vakantie te genieten.

Ervaring en een rijbewijs zijn een pré, maar niet noodzakelijk. Enige kennis van de Franse taal is wel handig daar er niet alleen maar Nederlanders op de camping staan. Lijkt het je een leuke manier om je vakantie in Frankrijk door te brengen? Laat het ons weten en stuur je motivatie, foto en CV per email naar info@camping-laplaine.com

  • Leeftijd: minimaal 18 jaar
  • Periode: 11 juli t/m 21 augustus (6 weken)
  • Inclusief: kost en inwoning plus wat zakgeld

Gezocht - 2

Voor komend seizoen zoeken we tevens naar een stel enthousiaste mensen voor allerlei hand- en spandiensten. Geen professionele krachten, maar misschien enkele vutters die het leuk vinden om ons een paar uurtjes per dag te helpen met het schoonhouden van het sanitair, onderhoud van het terrein, planten watergeven, hulp in de keuken en af en toe een boodschap doen. Of een oogje in het zeil houden als dat nodig is.

Als tegenprestatie krijg je gratis een centrale kampeerplek op de camping voor een tent, caravan of camper met electra. Een keer per week kun je met ons mee-eten en uiteraard blijft er voldoende tijd over om te genieten van je vakantie.

Het is niet noodzakelijk de Franse taal te beheersen, al is dat natuurlijk wel handig. Een gezonde levensinstelling vinden we belangrijker. Interesse? Laat het ons weten en stuur je motivatie en foto per email naar info@camping-laplaine.com

  • Periode: april t/m oktober (min. 6 weken)
  • Inclusief: kampeerplek met electra
  • Bonus: vakantie in prachtige omgeving
TOP
Honden zijn bij ons ook welkom in de huuraccommodaties en mogen ook in het restaurant. Uitlaten kan direct bij de camping. Voor je trouwe viervoeter verkopen we KVV diepvriesvoer van de firma Lotgering in pakjes van 500 gram.