Restaurant

Snack, bar en restaurant op de camping

Samen tafelen of een drankje aan de bar

Geen zin om zelf te koken? Geen probleem, in ons restaurant hebben we prima maaltijden voor een vriendelijke prijs. En behalve een complete schotel of lekkere snacks, ben je ook van harte welkom voor een drankje aan de bar of op het terras. Regelmatig hebben we ook een Happy Hour. De wifi is gratis.

A la carte

In het restaurant tovert Leida de lekkerste gerechten uit de keuken. Op donderdag is het vaste pizza-avond met zelfgemaakte pizza's. Er zijn tafeltjes binnen of buiten op het terras, met zicht op de speeltuin en het zwembad.

Het restaurant is open van 19.00 tot 21.00 uur, de bar sluit om 23.00 uur.

Specials

Regelmatig hebben we speciale gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het WK-voetbal of de Tour de France. Dan gaat de grote TV uiteraard aan op de Nederlandse zenders en hebben we vaak een aangepast 3 gangen diner.

Ook organiseren we regelmatig een live muziek avond of een paella avond. Met Koningsdag, Midsummernight Party en Indian Summer Party wordt het altijd een gezellige boel.

TOP
Honden zijn bij ons ook welkom in de huuraccommodaties en mogen ook in het restaurant. Uitlaten kan direct bij de camping. Voor je trouwe viervoeter verkopen we KVV diepvriesvoer van de firma Lotgering in pakjes van 500 gram.