Huurtenten

Huurtent op kleinschalige camping met zwembad aan de rivier

Geen gesjouw met luchtbedden of gasflessen

Onze De Waard huurtenten, model vergrote Zilvermeeuw, zijn geschikt voor 2 volwassenen met maximaal 4 kinderen, of 4 volwassenen.

De tenten zijn voorzien van matrassen, stoelen, tafel, koelbox, gasfornuis en pannen. Alles is er al, je hoeft alleen maar slaapzakken, kussens, kleding en handdoeken mee te nemen.

De Vergrote Zilvermeeuw is een stormvaste tent waar je met het hele gezin van geniet. Het unieke aan deze tent is de leefruimte; de tent heeft een ingangshoogte van 215 cm, een nokhoogte van 260 cm en een oppervlakte van iets meer dan 21 m2 met een ruim woongedeelte en 3 aparte slaapcabines.

Luxe glamping vakantie in safaritent met privé sanitair

Op camping La Plaine staan 4 luxe safaritenten met privé sanitair en 2 iets kleinere safaritenten. Volledig ingericht met meubels, keuken, ijskast en echte bedden. De tenten zijn opgebouwd op een houten vloer die doorloopt tot voorbij de luifel. Hierdoor ontstaat een ruime veranda voor de mooie zomeravonden.

Klik hier voor onze pagina op Tentensuite.nl voor de beschikbaarheid en het reserveren van de safaritenten.

Foto's camping & omgeving

Restaurant menu & prijzen

TOP
Honden zijn bij ons ook welkom in de huuraccommodaties en mogen ook in het restaurant. Uitlaten kan direct bij de camping. Voor je trouwe viervoeter verkopen we KVV diepvriesvoer van de firma Lotgering in pakjes van 500 gram.